Infinit 5000mAh Travel Power Pack : Nokia Accu | Nokia Batterij

Thursday, November 13, 2014

Infinit 5000mAh Travel Power Pack

July 25, 2011 by · Leave a Comment 

Oplaadbare accu’s zijn een gemeenschappelijke oplossing en er zijn veel verschillende versies beschikbaar. De balans tussen vermogen en draagbaarheid is zeer belangrijk. Het heeft weinig zin met een oplossing die kan opladen al uw apparaten 50 keer als het de grootte en het gewicht van een accu van de auto en er is geen zin in het hebben van een oplossing die sterft vooraleer opnieuw te laden, zelfs een apparaat.

En dus hebben we hier de oplossing van Infinit waarvan het product portfolio omvat de vrij goede Solar Backpack. Infinit’s antwoord is een kleine 5000 mAh batterij pack, een iets breder dan een pak kaarten en een gewicht van een slanke 270g. Het is klein genoeg om zakformaat nog genoeg pit om een iPhone opladen van vlak tot meer dan drie keer vol.

De power pack heeft een zachte rubberen coating met een chromen rand. Dit is een zeer eenvoudig ontwerp, er is een standaard USB Type A-aansluiting voor het opladen van uw apparaten, een 2-polige stekker gebruikt voor het opladen van het apparaat, een AAN / UIT-knop en drie LED’s die de resterende capaciteit van de interne batterij aan te geven.

Infinit levert ook een USB 2-polige kabel en een bijpassende set van vijf heffing tip adapters die het mogelijk maken om de meest voorkomende apparaten op te laden waaronder die van Apple, Blackberry, Motorola en Nokia, maar omdat het een standaard USB kabel gebruikt, kunt u alle bestaande kabels gebruiken die u hebt.

Voor het opladen van de interne batterij, gebruik maken van de 2-polige kabel om het aan te sluiten op een USB-aansluiting. De tijd die nodig is hangt af van wat voor soort USB-aansluiting u gebruikt, Het duurt nogal traag 8-10 uur als u gebruik maakt van de USB-aansluiting op een computer, beperkt als het is door de beperkte beschikbare vermogen van die poorten. Sluit hem aan op een stopcontact USB plug (niet inbegrepen) en dat daalt tot een respectabele 3 uur. Als de telefoon is geleverd met een van deze USB lichtnet adapters (en velen tegenwoordig doen) dan zal dat perfect doen.

Het is een zeer simpel apparaat, maar die doet wat het beschrijft en doet het goed. Een 5.000 mAh batterij is een behoorlijke omvang op te hebben als backup. Als voorbeeld, Nintendo DSi heeft een 840 mAh batterij, zodat Infinit’s power pack kan meer dan vijf volledige ladingcycli bieden. Op maar liefst 6930 mAh, is iPad 2 een van de grootste batterijen om nog dit kleine wonder kan het nog steeds te voorzien van een 80% opladen.

Dit is niet de goedkoopste oplossing op de markt toch. Er zijn witte versie en de zwarte versie.

grootte 99x71x18mm
Input 5v 1000 mAh
Output 5v 750 mAh
Capaciteit van 5000 mAh

Comments are closed.