Nokia X Burton Insulator hoesje : Nokia Accu | Nokia Batterij

Friday, September 5, 2014

Nokia X Burton Insulator hoesje

November 19, 2012 by · Leave a Comment 

In temperaturen onder het vriespunt willen we allemaal onszelf wikkelen in meerdere lagen, een hoed, handschoenen en misschien een sjaal. Maar hoe velen van ons hetzelfde doen voor onze telefoons? Als je van de winter sporten houdt, zoals skiƫn en snowboarden, dan ben je waarschijnlijk bekend met het vervelende probleem waar je telefoon batterij prestaties dalen in koude omstandigheden.

Nou ja, hulp is nu bij de hand.

De Nokia X Burton Insulator hoesje is speciaal ontworpen om je telefoon te beschermen tegen de kou en de sneeuw. In tests bleek dat de Nokia X Burton Insulator case verlengt de levensduur van de Nokia batterij of andere smartphone accu met maximaal 50 procent in koude en temperaturen onder het vriespunt. Het lijkt misschien bizar, maar het houden van je telefoon verpakt warm echt lijkt een groot verschil te maken.

Nokia X Burton tasje

Nokia’s samenwerking met Burton, tooonaangevende fabrikant van snowboards en koele winter accessoires, duurt al sinds enkele jaren en is inmiddels uitgegroeid tot werken samen aan innovatieve producten. De Nokia X Burton Insulator hoesjes beschikken over een gezellige zachte voering en 3M Thinsulate voor een maximale bescherming tegen koud water. Ze hebben ook een riem om de beschermhoes te bevestigen, en je telefoon, stevig aan je jas.

Naast een ernstige functionaliteit, zien de hoesjes ook zeer mooi eruit. Ze zijn ontworpen om te passen en aan te vullen stijlvolle 2012/13 Burton’s collectie.

Comments are closed.